top of page
Haut de page
20220415_102720_edited_edited_edited.jpg

L 'écurie

Huisje 6 personen

  • Gebied : 110 m2

  • Slaapkamers: 3

  • Bedden : 7

  • Personen : 7 max + vouwbed

L'écurie

L'Ecurie, de verbouwde stal uit 1866 voor paard en wagen, is geschikt voor 6 personen in 2 slaapkamers en een mezzanine.


De woonkamer van 6x5m heeft zicht op de traditionele dakconstructie en heeft openslaande deuren naar 2 terrassen, schaduwrijk op het zuiden en zonnig op het oosten. Het heeft een open uitstraling en een gezellige traditionele openhaard. De keukenhoek is voorzien van alle benodigde apparatuur (4-pits kookplaat en een combi-magnetron-grill-oven), de bijkeuken herbergt de koel-vriescombinatie, vaatwasser en wasmachine.


De romantische hoofdslaapkamer beneden is 4x6 m en heeft een tweepersoonsbed, openslaande deuren naar het oost-terras en een eigen badkamer van 2x4 m met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.
De slaapkamer boven onder het dak is 3x6 m en heeft 2 x80cm bedden die aan elkaar kunnen worden bevestigd en een 90cm bed.


Een badkamer met douche, wastafel en toilet wordt gedeeld met de geisoleerde glas en hout 'schuurtje' op de mezzanine.
Het schuurtje heeft  2 bedden van 190x80 die aan elkaar gezet kunnen worden en een eigen deur naar de badkamer. Het heeft een knus gevoel en verduisteringsgordijnen voor privacy en slaapcomfort.

Er is ruimte voor een extra kampeerbed voor een derde (kind) indien nodig.


De begane grond is voorzien van vloerverwarming, tijdens hittegolven kan die worden gekoeld en is rolstoeltoegankelijk, conform de wettelijke specificaties. Boven zijn er radiatoren, waardoor l'Ecurie het hele jaar door comfortabel is! 
De keuken heeft 4 branders en een combi-magnetron-grill-oven.

Description

La Maïsou

bottom of page