top of page
Haut de page

Le gobelin

Huisje 5 personen

  • Gebied: 110 m2

  • Slaapkamers : 2

  • Bedden : 5

  • Personen : 5 max

Le gobelin

De Gobelin, 90m2, heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.


De betovering begint als je over de brede stenen trap die dateert uit 1757 naar de eerste verdieping gaat, waar de Gobelin is.


Het appartement dankt zijn naam aan het originele wandkleed dat in de zitkamer hangt. De ramen zien uit over de tuin en het buxus-park. De zitkamer heeft gedeeltelijk een tegelvloer met vloerverwarming in het zitgedeelte en een houten vloer in het eetgedeelte. Er is een slaapbank die geschikt is voor één volwassen persoon.


Aan de zit / eetkamer, grenst de doorloopkeuken die is voorzien van een koel-vriescombinatie,een  4-pits kookplaat, combi-magnetron-grill-oven, vaatwasser en was/droog combinatie. Je zult genieten van je privéruimte in de tuin met een picknicktafel, barbecue en ligbedden, omringd door heggen. Er is veel picknickmateriaal voor de 'Dejeuner sur l'Herbe'-romantiek, in de ruime tuin of elders.


De badkamer met uitzicht op het zwembad heeft een Italiaanse douche, een moderne wastafel en een toilet.


De grote slaapkamer van 4x4m aan de noordkant is ideaal voor de ouders. Het heeft een tweepersoonsbed, veel kastruimte en een Frans balkon met uitzicht op de voortuin.


De tweede slaapkamer aan de zuidkant kijkt uit op de tuin en de bossen en heeft 2 bedden van 80 cm die kunnen worden samengevoegd voor een tweepersoonsbed. De grote hutkoffer doet je denken aan vakantiereizen met de stoomboot. Er is een uitschuifbaar bed dat gewoonlijk op 165 cm is ingesteld. Deze kamer is ideaal voor kinderen.


De slaapkamers en badkamers hebben electrische verwarming in de winter.


Een baby-bed is op aanvraag beschikbaar.

Description

La Maïsou

bottom of page