top of page
Haut de page

L 'empereur

Huisje 2 personen

  • Gebied: 90 m2

  • Slaapkamer : 1

  • Bedden : 1 + 1 babybed

  • Personen : 2 max

L'empereur

L'Empereur is geschikt voor een stel, met eventueel een kindje, een kinderbedje is beschikbaar.
De slaapkamer van 4x5m, die dateert uit 1757, heeft gewelfde plafonds, die de temperatuur het hele jaar door comfortabel houden. De imposante openhaard en de parketvloer geven het gevoel van vroegere dagen. De elektrische verwarming maakt dat het ook in de winter comfortabel is. De kamer heeft een dubbel-bed van 160 bij 200, en een ouderwets ‘lit-pliant’. Een baby-bed is op aanvraag beschikbaar.


De zitkamer van 4x5m heeft openslaande deuren naar een patio op het zuiden met een romantische ‘cocoon’ en een bistro-set. De lounge heeft een gracieuze, gezellige uitstraling. In de winter kun je rond het vuur zitten, of gewoon genieten van de aangename verwarming.


De keuken is de oorspronkelijke keuken uit 1850, waar de originele stenen gootsteen nu de keukenspullen herbergt; het is een modern uitgeruste keuken met 4 branders, combi-magnetron-grill-oven; koelkast, vaatwasser en wasmachine met -droger. De vloerverwarming draagt bij ​​aan de gezelligheid van deze geliefde kamer!


De badkamer is art nouveau, met vloerverwarming, toilet, grote porseleinen wastafel en inloop regendouche. 


Naast de voordeur is een patio aan de westkant, ideaal voor sundowners! Zeer in trek is je eigen privéruimte in de tuin met een picknicktafel en ligbedden, omringd door buxushagen.

Description

La Maïsou

bottom of page